Havtur på Øresund den 11. april – Tilmeldinger modtages

Hej alle

Asbjørn, Øresundsveteran og æresmedlem i vores forening, er ved at arrangere en fisketur på Øresund, hvor det også er muligt at medtage familie og venner.
Turen er planlagt til onsdag den 11. april kl. 8-14 og koster 300 kr. Vi sejler fra Helsingør med et af Elida-rederiets skibe, som vi har for os selv.
Der er rigtig gode muligheder for at fange de 5 torsk man idag må hjemtage pr. mand på Øresund, da der både kan pirke- og kastefiskes. Prøv også fiskeriet med gummijigs, der er hyper effektivt på denne årstid.
Tilmelding sker efter først til mølle-princippet til Asbjørn på asbjorn@tymm.dk, senest tirsdag den 27. marts. Efterfølgende bindende betaling skal være overført til foreningens konto senest den 28. marts.
Skulle det mod forventning ske, at vi ikke kan mønstre 15 deltagere, vil turen blive aflyst.
Knæk & bræk
Klaus

Ny gydebanke i Usserød Å på plads

Hej alle,

Efter dagsfrost i flere dage var forholdene igår endelig som de skulle være for at kunne få lagt gydegrus ud i Usserød Å. Carsten Ryby, formand for foreningens vandplejeudvalg, styrede slagets gang og de seje mænd Bjarne, Hans, Erik, Svend og Jakob. Sidstnævnte kom med grus og sten i lange baner. Morten fra Fredensborg Kommune var også med til at sikre at alt gik som det skulle.

Læs resten

Rovfisk til formanden

Hej alle,

Efter mere end 2 måneders ufrivillig fiskepause på grund af en diskusprolaps i nakken, var det godt lige at tage et par korte ture i weekenden med en fiskestang – kun lidt dopet med panodiler.

Den ene tur gik til Store Vejle Å, hvor det blev til en stak fine aborrer med største på 1.325 gram. Levende småskaller fisket under flåd var dagens opskrift.

Læs resten

Smuk tur på Øresund gav torsk til Ion

Hej alle,

Sæsonen for de store gydetorsk er ved at komme igang, hvilket Ion Hoe Nielsen oplevede forleden, hvor han fik sig en smuk tur på Øresund. Han skriver:

Med lidt besvær og nogen søgen efter torskebuler på loddet lykkedes det at nå nogle resultater. Denne morgenfriske torsk vejede 6 kg, et af dagens få “first timere”.

Læs resten