Dagkort & medlemskab

Dagkort

Dagkort der koster 75 kr. kan købes på http://www.fiskekort.dk


Sådan bliver du medlem af Nive Å’s Lystfiskerforening (NÅL):

Det er nemt at blive NÅL-medlem, og det første skridt er at besøge http://www.fiskekort.dk der er en hjemmeside/webshop m.v. serviceret af Danmarks Sportsfiskerforbund (DSF).

Oppe i højre hjørne trykker du på “Log ind” og opretter en profil, hvis du ikke allerede har en.

Når du har profilen på plads skal du gå i søgefeltet under:

“De bedste fiskevande i Danmark

Søg efter fiskeplads

Her søger du på “Nive Å´s Lystfiskerforening”, hvorefter du kommer ind og går til bunden af siden. Ved overskriften “Bliv medlem” vælger du i listboksen enten Senior, Ungdom eller Junior.

Derefter vælger du evt. et velkomsttilbud med grej eller lignende.

Herefter trykker du “Videre” og kommer ind og kan afslutte ved at “Lægge medlemskabet i kurv” og udfylde kontaktinformation samt betale.

Kontingenter:
Senior over 25 år: kr. 900

Ungdom 18 -25 år: kr. 900

Junior 8-17 år: kr. 300

Betalingsperioder (ved indmeldelse):
1/2 – 31/7 : Normal kontingent.
1/8 – 30/9 : ½ betaling af kontingent
1/10 – 31/12 : kr. 100
Indmeldelse i januar: Gratis til 31/1, men opkrævning for hele det kommende år.

Medlemskab af Danmarks Sportsfiskerforbund (DSF) er indeholdt i vores kontingent.

For at få adgang til Fiskehuset, joller og både mv. skal du bruge en nøgle, der hentes hos kassereren efter forudgående indbetaling af depositum kr. 500 direkte til vores bankkonto. Send herefter en mail til kassereren på b.d@mail.dk og oplys, at du har betalt samt dit telefonnummer. Når kassereren har set, at du er registreret medlem hos Danmarks Sportfiskerforbund og har betalt, ringer han dig op og aftaler nøgleafhentning.

Næste (- og sidste) skridt efter at du har fået betalt medlemsskab og evt. betalt depositum for nøgle, er at du får adgang til hjemmesidens medlemssider. Her kan du læse om regler for fiskeri, booke faciliteter m.v. Du får adgang til medlemssiderne ved at udfylde skema i særskilt menu på hjemmesidens forside med navnet “Adgang til medlemssider, booking m.v. for medlemmer – tilmeldingsformular”.

Det er således ikke nok kun at indmelde sig via www.fiskekort.dk for at kunne få fuld udbytte af medlemskabet.

Øvrig info:

Særbetaling for trollingbåd:
Engangsindbetaling hvis du har planer om at anvende trollingbåden i Nivå Havn: kr. 500

Udmeldelse i praksis:
Udmeldelse foregår ved at skrive til kasserer Bjarne Dueholm på mail b.d@mail.dk. Såfremt du har betalt nøgleindskud får du det returneret ved at aflevere eller sende nøglen (påklistret et stykke pap)  til:

Bjarne Dueholm

Hjortevænget 202

2980 Kokkedal

Husk i den forbindelse at oplyse dine bankoplysninger.

Særrabat kr. 300 til studerende i alderen 18 – 25 år på helårskontingent ved fremsendelse af kopi af studiekort til kassereren. Af praktiske grunde udbetales særrabat til studerende ved efterfølgende henvendelse til kasserer Bjarne Dueholm på mail b.d@mail.dk med oplysning af din banks reg. nr. og kontonr.