Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Opgænger til Hans

Hej alle,

Efter at Hans sidste år flyttede til Als, er det ikke meget han får fisket i vores lokale å-system, hvor han ellers tidligere fangede en del havørreder (- og genudsatte dem). Nu var han lige på besøg hos familien, og naturligvis skulle der fiskes.

Hans skriver:

Efter et par dage med lutter mistede fisk, og aborrer fik jeg endelig en fisk i nettet. Fra Nivå-grenen, næsten ufremkommeligt, puha, men med nogle fantastiske stræk. Spottede flere fine fisk. Denne fulgte wobleren 3 meter med småhug før den gjorde alvor af det. En vild han på 63 cm og 3,2 kgn i formidabel kondition. Alle de mistede, ja kun 4!, var fra Usserød Å. Der står virkelig mange, flere gled ud fra brinker uden at hugge når jeg gik forbi. Brugte primært wobler i størrelse 4 til 7 cm i forskellige farver.

Jeg fik flere fine bækørreder. Tegner fint for vandløbet.

Stort tillykke med fangsten til Hans, der er tilmeldt årets fisker konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus