Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Rovfisk fra Esrum Sø

Hej alle,

Niels Godsk Jørgensen og jeg var forleden en tur på Esrum Sø, hvor vi med agnfisk og diverse kunstagn skulle forsøge at fange nogle store aborrer og måske en gedde.

Det lykkedes til fulde, da det bl.a. blev til en rigtig fin aborre på 48 cm taget på Ned Rig og en gedde på +90 cm på vertikaljig til undertegnede, mens Niels kranede den ene aborre efter den anden og gav mig baghjul på antal.

Turen hjem fra nordenden i stiv modvind blev begivenhedsrig, da vi måtte bugsere et par i en lille robåd hjem til Sørup Havn, da de blev ført længere og længere ud på storsøen af kraftige vindstød. Niels var her snarrådig, da han havde luret, at parret var kommet i problemer efter at vi havde passeret dem. At vi under bugseringen også lige så en fiskeørn tage en fisk fra overfladen gav en ekstra oplevelse.

Knæk & bræk

Klaus