Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Karpetur i hedebølge

Hej alle,

Jens Hansen, der er en af foreningens mest ihærdige og dygtige juniorfiskere, var igår taget på en 24 timers overnatning i en ny sø, hvor han skulle se hvad der gemte sig i dybet. Det gik over al forventning.

Jens fortæller:

Jeg startede ud med at fiske med en gul ananas popup boillie på 14 mm og en orange mandarin popup boillie på 12 mm. Begge fra Vital Baits. Der skete ikke noget i nogle timer, men lige pludselig kører min ene stang. Jeg mister dog fisken. Tiden går og det er nu midnat og jeg er på vej i seng. Jeg har lige lagt mig i posen og så kører den ene stang igen. En fin spejlkarpe på 7,6 kg, der er en ny PR.

Ind i seng, hvor jeg sov til kl. 8, hvor jeg stod op, tjekkede mine rigs og lagde dem ud igen. Lldt efter lød der et kraftigt biiiib og efter en sindssyg fight kunne jeg lande en rigtig grim spejlkarpe på hele 11 kg. (øverste billede) Den blev så min nye PR!!!! På billedet ligner den ikke en på 11 kg, men det var den. Jeg holder den rigtig dårligt på billedet, fordi den er så tung. Lige efter genudsætning kører min anden stang. Denne karpe en skælkarpe på 9,1 kg.

Alt ialt giver turen 3 store karper til mig og 1 til makkeren. Super fed tur – mega hyggeligt. Spejlkarpen på 11 kg må gerne tilmeldes årets fisker konkurrencen.

Stærk fisket Jens – Du kan i den grad trylle fisk op af søernes (- og åens) dyb. Karpen bliver naturligvis tilmeldt.

Knæk & bræk

Klaus