Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Esrum Sø begynder at levere

Hej alle

Peter Møller og jeg tog idag en tur på Esrum Sø, hvor der skulle jagtes aborrer og gedder til Esrum Open. Vi havde fået friske meldinger om andres fangster af store aborrer på henholdsvis 1,6 og 1,8 kg, så vi var lidt tændte. Vi skulle dog først lige omkring et par skallespots, før vi var klar. Skallerne var imidlertid ikke helt optimale, da de efter vores mening var for store til aborrer og for små til gedder. Store aborrer blev det ikke til på søen, men det lykkedes os da at få gedderne i tale.

Vi var på søen ved middagstid og ialt blev det til 8 gedder op til ca. 5,5 kg i båden inden vi sejlede ind. De fleste tog skallerne serveret på bunden, men et par af dem tog pirke tiltænkt aborrer.

Vi så iøvrigt masser af aktivitet og store stimer af byttefisk på loddet.

Knæk & bræk

Klaus