Kategorier
Artikler Forsidenyt Nyheder Nyheder

Udslip af 200 liter sæbe i Usserød Å

Hej alle

Fik lige en dårlig nyhed idag fra Team Vand og Natur fra Fredensborg Kommune. Morten kunne således berette om et udslip af 200 liter sæbe i Usserød Å i fredags. Som det ser ud nu klarer fisk og dyr sig heldigvis. Morten gik flere ture langs åen uden at se nogle døde fisk. Han har også snakket med Hede Danmark som har grødeskåret i åen hele weekenden og de har ikke set nogen døde fisk. Han har til gengæld set, at fiskene står klumpet sammen flere steder, hvilket tyder på lavere iltindhold i vandet. Hvis I ser noget må I gerne melde tilbage.

http://lokalavisen.dk/derfor-skummer-aa-over-rengoeringsproducent-haeldte-200-liter-saebevand-direkte-i-kloakken-/Regionale-nyheder/20161010/artikler/310109987/1051

Som det kan læses af artiklen fra Lokalavisen har Beredskabet oplyst, at der er styr på situationen. Vi andre holder vejret..

Mvh

Klaus