Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Storbrasen – potentiel ny DK-længderekord

Hej alle,

Jeg har de seneste år drømt om at fange en XL- og PR-brasen (dvs. en brasen over 4,5 kg), men det er ”kun” blevet til fangst af en del sudere i forsøgene.

I Pinsens gode vejr tog jeg så årets første overnatning, hvor jeg ville se om det kunne lade sig gøre. Aftenen forløb ganske roligt, idet en enkelt mindre suder dog lod sig overliste af en boillie med nøddesmag inden det blev mørkt. Kl. 4.15 blev jeg vækket af et godt take, og lidt søvndrukken fik jeg styr på grejet. En tung fisk for enden af linen – uden suderens vildskab – fik mig straks til at håbe på, at det var en stor brasen jeg havde kroget. Da den så viste sig i overfladen, skal jeg indrømme, at det var lidt nerver på, inden at den lå sikkert i nettet. Den blev sacket og senere på morgenen vejet til 6,735 kg og målt til 75 cm🔥

Glæden var stor og den store brasen tilmeldes naturligvis både som ny DK-længderekord og til årets fisker konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus