Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Potentiel ny danmarksrekord

Hej alle,

Joachim Fabricius er uden tvivl blandt foreningens skarpeste medefiskere. Han har gjort mange spektakulære fangster gennem tiden, og han har eksempelvis p.t. danmarksrekorden for skælkarpe på 20,83 kg. Han var i år også tæt på at tage længderekorden for brasen. Den blev dog underkendt af Rekordudvalget, da der manglede et vidne. Nu har han vildt nok slået til igen med en ny potentiel danmarksrekord. Denne gang med en mulig kæmpe karusse, hvis den altså ikke klassificeres som en sølvkarusse.

Joachim skriver:

Lidt billeder og beretninger fra september, der har stået i karpernes og medefiskeriets tegn. Foruden nogle fantastisk hyggelige ture med socialt samvær mm. har september også kastet nogle fine fisk af sig (herunder en mulig NY DK rekord…)

Men først lidt om karperne. Mens bladene fortsat var grønne havde jeg en fin tur, som kastede tre gode karper af sig, heriblandt en smuk smuk fuldskæller på lige under de 10 kilo, og en topfisk på 16,7 kilo og ny pr. Alle på vital baits gule mojo boilie.

Derudover fik jeg på en tur til en større sø noget af en bifangst, i form af en (mulig) karusse (eller en sølvkarusse) på hele 3250 gram og 51,5 cm.

En totalt massiv fisk, der, hvis den godkendes som en ren karusse (og ikke en hybrid/sølvkarusse) er en forbedring af den nuværende DK-karusserekord med over 50%. Biolog Henrik Carl studerer i øjeblikket billeder og video af fisken og vender tilbage når han ved mere.

Så selvom året startede fiskemæssigt sløjt kommer vi efter det nu!

Tight lines herfra i hvert fald. Hilsner Joachim 🙂

Kæmpe tillykke med fangsterne, der naturligvis er tilmeldt årets fisker konkurrencen. Spændende også om karussen bliver godkendt som ny danmarksrekord, altså en ægte karusse eller om den kategoriseres som en hybrid/sølvkarusse, der normalt bliver større end normale karusser.

Knæk & bræk

Klaus