Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Havfisketur til Norge – Del I

Hej alle,

Mads Sylvester er taget en tur til Å ved Lofoten i Norge for at dyrke havfiskeri på den helt store klinge.

Mads beretter:

Så fik jeg startet Norges-turen godt og grundigt op. Efter at have kørt i bilen hele vejen herop, kom vi på vandet tirsdag “morgen” kl. 02.00. Jeg fik ret hurtigt en helleflynder på 170 cm (“fork measured”) og 6 timer senere mit livs fisk på 210 cm. (også “fork measured”). Den nye officielle længde ville have været 6% længere. En fisk på omkring 140 kg.

Onsdag fik jeg en fisk på 196 cm. (201 cm. på ny målemetode). På tredjedagens fiskeri har vi fanget 5 to meters flyndere. Uden tvivl en verdensrekord. Nok også den eneste båd i verden, hvor både skipper og gast begge har torsk over 40 kg og flynder over 2 meter.

Er meget stolt og glad.

Nu er min søn Jens heldigvis kommet og jeg håber vi kommer på vandet i morgen. Målet er at Jens får nogle gode nye PR.

Ses!

Kæmpe tillykke med det vilde fiskeri. Det er virkelig et ekstraordinært fiskeri I har haft på de første 3 dage.

Knæk & bræk

Klaus