Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Kæmpe brasen til Claus

Hej alle,

Claus Banholtz kræver næppe den store introduktion, da han mestrer karpefiskeriet bedre end de fleste og ganske ofte fanger flotte fisk. På den seneste tur var det dog ikke karper, der ville bide, men derimod en mega brasen.

Claus skriver:

Weekendens tur blev ikke som forventet .. måtte “nøjes “ med denne brasen på 5,7 kg som ikke var forventet i denne sø, men nogle gange bliver man jo overrasket. Fisken blev taget på en kraken/piña snowmann boillie fra Vitalbaits

og ja jeg var træt og ikke så glad i det sekund billedet blev taget:-)

Tilmeldes ÅF.

Stort tillykke med fangsten, der bliver svær at slå i årets fisker konkurrencen. Selfies er aldrig lige til indersiden, og slet ikke når de tages midt om natten..

Knæk & bræk

Klaus