Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Super laksefangst ved Trolling Master Bornholm 2023

Hej alle,

Ask Futtrup, der i den grad har saltvand i blodet, deltog naturligivs også i årets Trolling Master i farvandet omkring Bornholm. Eventet samler mere end 500 deltagere fra hele Danmark, Sverige, Norge, Polen, Litauen og Tyskland.

Ask fortæller ganske kort, at laksen på 12,5 kg blev genudsat. Dette gjaldt også en laks på +22 kg som hans makker Flemming fangede. Alle laks med fedtfinne skal genudsættes, mens dem der har fået den klippet af kan beholdes. På hans båd fik hans anden makker Carsten en laks uden fedtfinne på 9,48 kg, som kunne beholdes. Helt mystiske regler.

Kæmpe tillykke med fangsten, der naturligvis tilmeldes årets fisker konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus