Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Årets første åtur gav bækørreder og en regnbueørred

Hej alle,

Erik Walter Nielsen har traditionen tro været ved sin lille listige å i Vestsjælland.

Erik skriver:

Første åtur i år. På de første hundrede meter i min lille å fik jeg kontakt til tre pæne bækørreder på 25-30 cm, hvoraf den ene blev landet. Dernæst blev det til en Musholm regnbue på 57 cm. Min vægt var død for strøm, men anslår den til ca. 2 kg. Kort derefter mistede min Rapala wobler skeen, og jeg havde ikke flere i samme bækørredfarve, så ikke mere action på resten af stykket. Men fin fisk til grillen.

Tillykke med fangsterne. Jeg har selv været ved åen, der flot snor sig gennem landskabet og stinker af grov bækørred. Åen er temmelig ufremkommelig, men det er jo også mange gange det, der betyder, at bækørrederne kan nå at blive store.

Knæk & bræk

Klaus