Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Super havørred fra Nordkysten

Hej alle,

Det har været småt med fangster for vore medlemmer i januar, men nu sker der heldigvis noget. Senest har vort relativt nye medlem Kim Kragbæk Larsen været en tur på Nordkysten, hvor han snuppede en super havørred på 68 cm og 3,25 kg.

Det er vitterligt en pragtfisk, da de fleste fisk fanget på Nordkysten sjældent når over 2,5 kg. Kim fortæller, at han troede at han skulle jagte mindre grønlændere. Derfor havde han det helt lette grej med. Dette inkluderede en 7,7” stang med kastevægt på 3-18 gram og en 10 gram rød/sort Filur.

Stort tillykke med den flotte fangst. Det må have været en fantastisk oplevelse. Havørreden er naturligvis tilmeldt årets fisker konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus