Kategorier
Artikler Forsidenyt Nyheder Nyheder

Sportsfiskerforbundet sætter ekstra lys på søer, havet og kysterne

Hej alle,

Torben Kaas var i weekenden til kongres i Danmarks Sportsfiskerforbund.

Torben skriver:

I ved måske, at jeg er formand for forbundet og dertil havde jeg mandat med til at repræsentere Nive Å´s Lystfiskerforening, som jeg har været medlem af siden 1978.

Der er en god overvægt af å-foreninger i forbundet, som har brug for, at der bliver arbejdet med vandløb og havørreder, og det kommer forbundet også til. Men dertil kom der en helt entydig opbakning til at bruge mange flere kræfter på redskabsfiskeri i ferskvand, på vores nødlidende hav og på kysterne med fedtemøg, iltsvind og fravær af stenrev og ålegræs.

I kan læse mere om det i linket nedenfor, hvor I også kan se mange flere tanker om, hvordan forbundet vil sætte ekstra turbo på de seneste tre års medlemsfremgang.

https://www.sportsfiskeren.dk/kongres2022

Mange tak til Torben for at dele informationer med os andre. Jeg kunne bl.a. læse mig frem til at kontingentet til DSF er uændret de næste par år.

På den altid læseværdige hjemmeside for Fisk & Fri er Torben blevet interviewet:

https://fiskogfri.dk/dsf-kongres-2022-bred-politisk-kurs-for-dansk-lystfiskeri/

Personligt er jeg rigtig glad for at vi i foreningen er medlem af forbundet og dermed bl.a. støtter en fornuftig og langsigtet forbedring af mulighederne for os lystfiskere. Hertil er der jo også en masse fordele for medlemmerne:

https://www.sportsfiskeren.dk/om-os/medlemsfordele

Knæk & bræk

Klaus