Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Sommerfangster fra havet

Hej alle,

En del af vore medlemmer har været på havet i sommervarmen, og der taget pænt med fisk, som er blevet tilmeldt årets fisker konkurrencen. Allestedsnærværende Jens Hansen har på Øresund fanget flere torsk, hvoraf den største vejede 2,5 kg.

Af øvrige fangster kan nævnes en skrubbe på 360 gram fanget af Marcus Kragh, der stille og roligt samler point sammen. Skrubben blev fanget på en tur, hvor han var ude at prøve sin nye bådmotor og samtidigt skulle se om jeg kunne få lidt gang i makrellerne. Fiskeriet var svært, så han prøvede i en kort periode efter skrubberne, hvilket gav en enkelt fisk.

Jacob Nygaard har også været afsted, og tilmelder i den forbindelse en slethvar på 536 gram, makrel på 795 gram samt en lange på 947 gram.  

Tillykke med fangsterne.

Knæk & bræk

Klaus