Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Bronzeørred fra Simons P&T

Hej alle,

Jesper Larsen har efter +10 års pause fra “putten” været afsted i anledning af at Simons P&T skulle have udsat kæmpe tigerørreder.

Jesper skriver:

Dag 1

Jeg hægtede mig på en kontrollant og gik søen rundt for at finde vores spot, når der blev trukket lod. Vi fik vores udvalgte spot og lagde ud med en gennemløber, men skiftede hurtigt til bombarda og powerbait. Det viste sig, at hvid – brun/mørk med hvidløgssmag virkede.

Jeg var meget rusten….fik samme antal hug som mine 4 medfiskere, men der var åbenbart gået for meget kyst- og jerkfisker i armene (var for hurtig i modhugget), så jeg bommede hele 8 fisk….Det var et skift til et lille nail blink fra Savage Gear, som fik ørrederne i hopla på dag 1.

Andy Bommede den store tigerørred på pladsen ved siden af og vi så den anden 3 gange.

Dag 2
Valgte pladsen modsat/overfor i forhold til dag 1. Jeg brugte meget tid på tigerørrederne med regnorm som agn, men efter mange timers venten, skiftede jeg til bombarda og powerbait, igen fisket på 1 stanglængde forfang = 12 fod og trekrog str. 14 med et 0,4 g hagl placeret 60 cm over agnen (brun hvidløg). Og så fik jeg fisk allerede i første kast samt yderligere 3 gode kontakter.

Mit gæt er, at der stadig svømmer +600 kg rundt derude samt et par tigerørreder.

Mvh

Jesper Larsen

Tillykke med fangsterne til Jesper, og ikke mindst tak for tips til P&T fiskeriet.

Knæk & bræk

Klaus