Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

11 kilos skælkarpe på let grej

Hej alle

Marcus Krag sendte lige en spændende rapport om en tur til et nyt vand, der bød på en gedigen overraskelse.

Marcus skriver:

24. maj var jeg på en kort dagstur ud for at prøve et nyt vand efter hvad der nu måtte være af forskellige små karpefisk på let grej. Efter 5-10 minutters fiskeri var der hug på min stang, der fiskede med 3 maddiker på en str. 12 krog. Ret hurtigt gik det op for mig, at jeg utroligt nok havde sat krogen i en karpe, der efter en ekstremt nervepirrende fight til sidst kom i nettet. Troede først der var tale om en fisk på 6-8 kg, men en tur i vejeslyngen afslørede, at der var tale om min næststørste danske skælkarpe til dato på 11,26 kg. Aldrig er jeg kommet så let/heldigt til så fin en fisk. Jeg havde ellers svoret ikke at bruge alt for meget tid på nye vande og primært bruge tiden fornuftigt på gamle sikre vande, men nogle gange kan det nu godt alligevel svare sig at prøve noget nyt. 
vh
Marcus Anders Krag 

Et kæmpe tillykke med skælkarpen, der gav kamp til stregen. Den er naturligvis tilmeldt årets fisker konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus