Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Juniorerne gav baghjul til seniorerne ved geddekonkurrencen

Hej alle,

Juniorerne Peter Fog Pedersen og Kristoffer Kindberg tog henholdsvis første- og andenpladsen ved søndagens geddekonkurrence, og gav dermed baghjul til de deltagende seniorer.

Vindergedden på 93 cm snuppede Peters agnfisk i nordenden af den lange sø, hvor også Kristoffer fik sin gedde, der rakte til andenpladsen. Langt størstedelen af de fangne 17 gedder af de 11 deltagere blev til konkurrencen taget i den lange sø, hvilket måske kan tilskrives at Svanesøen indenfor den seneste uge var blevet noget grumset. Dette fænomen med algeopblomstring i maj har vi oplevet før. Om et par uger er Svanesøen formentlig klarvandet igen.

Præmierne var venligst sponseret af Sportdres og Hvidovre Sport.

Knæk & bræk

Klaus