Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Super flot aborre fra Store Vejle Å

Hej alle,

Så dumpede der lige en fangstrapport ind i indbakken fra Marcus Anders Krag, der traditionen tro er mand for store specimenfisk.

Marcus skriver:

Da fisketiden som småbørnsfar er ret begrænset, har jeg været nødt til at skære ned på pionerfiskeriet og trække på de gode gamle sikre kort. Jeg har derfor fisket primært i Store Vejle Å her i begyndelsen af det nye år, hvilket har resulteret i få, men pæne aborrer. Fiskeriet har absolut ikke været nemt i år, men gennemsnittet har været tæt på kiloet. Aborren på 1.680 gram huggede på en levende reje den 14. marts. En dag, hvor jeg mere eller mindre havde fiskeriet for mig selv. 

Vh

Marcus Anders Krag 

Tillykke til Marcus med den fantastisk flotte aborre. Kender selv alt for godt til samme prioritering, da mine piger var små. Aborren er tilmeldt årets fisker konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus