Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Samme +7-kilos gedde fanget to gange indenfor samme uge

Hej alle,

Thomas Retzlaff giver den gas i øjeblikket, hvilket han heldigvis deler med os.

Gedde 7,5 kg.

Thomas skriver:

Hej Klaus.
Det lykkedes mig at fange samme gedde indenfor en uge. Anden gang tog den først min SG Real Eel, da jeg havde kastet op mod 50 kast henover den med 5-6 andre agn, men det var altså først, da der kom en lilla ål forbi, at den lukkede munden op. Begge fangster skete ved at agnen blev taget i et stort slurp i overfladen, så det gav lidt adrenalin med hjem.
Gedden vejede 7,5 anden gang, og 7,4 første gang – begge gange dog 102 cm.

Vh

Thomas

Tilllykke til Thomas med fangsten af den fine gedde. Man kan roligt sige at Catch & Release virker. Gedden er sammen med en 2-kilos regnbueørred fanget af Thomas i Dronningmølle Put & Take tilmeldt årets fisker konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus