Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Steelhead-debut i USA

Hej alle,

Foreningens nok mest inkarnerede fedtfinnefisker, Peter Lottrup, har været USA, hvor der også blev tid til fiskeri.

Peter skriver:

Har været i USA sidste uge og i morgen har jeg sidste kundemøde her i Toronto. Det gav mulighed for en forlænget weekend med steelheadfiskeri i området vest for Toronto. Her er floder, hvor steelheads trækker op fra Lake Huron.

Jeg ved egentlig ikke hvad jeg havde forventet, men det endte med en kæmpe oplevelse. Fantastisk natur, rå mængder af fugle og vildt, godt selskab og et rigtigt efterårsvejr som konstant skiftede fra hundekoldt til lunt og mildt.

Oven i det var vi heldige at ramme et regulært verdensklassefiskeri. Vi havde floden for os selv og havde masser af action med helt nystegne fisk som gav kamp til stregen ?. Nu forstår jeg hvorfor steelheadfiskeri er så populært… Det er bomstærke og tykke fisk som konstant er ude af vandet og/eller som tager lange udløb på 60-80 meter ?.

Turen endte med at jeg krogede ca. 20 fisk, hvoraf 13-14 blev landet. Største fisk på + 6 kilo og adskillige fisk over 5 kilo. Lidt vild steelhead-debut.

Mvh

Peter

Fantastisk tur og ikke mindst lækre billeder, som sikkert giver andre end undertegnede lyst til at prøve steelheadfiskeriet, hvis man kommer på de kanter.

Knæk & bræk

Klaus