Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Havørreder fra Møn

Hej alle,

Fik lige en melding fra en af foreningens skrappe fedtfinnefiskere, nemlig Peter Lottrup. Han skriver:

Jeg har de sidste par dage fisket Møn og jagtet havørred. Der skulle kæmpes for det, men jeg synes bestemt turen endte godkendt.

 

I går gav 6 fisk. Største på 51 cm og 58 cm (2,1 kilo). Resten mellem 40 og 47 cm. Alle fisk huggede hårdt og gav herlig underholdning. En enkelt taget på fluestangen – resten var på spin.

I morges virkede forholdene perfekte og jeg affiskede 4-5 km af det bedste fiskevand fra morgenstunden. Jeg troede virkelig på det, men ingen fisk. Mærkeligt. På vej retur fik den et besøg på et lokalt spot og her var der fisk. På en time fik jeg 4 fisk – heriblandt en super fisk på 58 cm og 2,2 kilo.

K&B,
Peter

Et stort tillykke til Peter med fangsterne. Han kender virkelig sin besøgstid i forhold til havørrederne!

Klaus