Kategorier
Artikler Forsidenyt Nyheder Nyheder

Udsætning af 30.500 ørreder i Nivå

Hej alle

Søndag den 15. april ca. kl. 17.30 udsœttes der via Naturerhvervsstyrelsen 30.500 stk. ørreder i Nivå, hvor Nivå går under Hørsholm Kongevej. Kom og vœr med og se vandet “koge” af fisk. Ørrederne, der nu er ca. 12 cm store, er opdrœttet på Fyns Laksefisk i Odense og kommer oprindeligt fra el-befiskning i Esrum Å i efteråret 2016. Linda Bollerup fra Fyns Laksefisk, Rune Hylby fra “Den sjællandske grusbande” samt Pelle & Benny fra Fiskeringen sikrer at tingene går rigtigt for sig.

Lastbilen med ørreder starter i mundingen af Mølleåen, Strandvejen 895, Klampenborg kl. 16.00, og forventes at vœre ved Nivå ca. 17.30 for at køre videre til Højbro Å. Kom i god tid, hvis du vil vœre sikker på at se udsœtningen af de mange tusind ørreder.

Venlig hilsen

Nive Å’s Lystfiskerforening

Bjarne Dueholm