Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Ørreder fra Vestsjælland

Hej alle,

Så kom der lige en rapport fra Peter Silberg, der har været en tur ude på kysten ved Vestsjælland. Det gik vist meget godt!

Peter skriver:

Så blev det endelig min tur til at komme på kysten efter blanke fisk og regnbuer. Kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har været på kysten. Lige syd for Kalundborg fandt vi et stræk i læ for den kraftige vind. Det blev til en regnbue på 3,375 kg og en blank havørred på 1,875 kg. Der er flere fisk at hente der. Godt nytår til alle herfra.

Mvh

Peter

Tillykke til Peter med de fine fangster – ikke mindst af den blanke ørred. I øjeblikket er fiskeriet rødglødende efter undslupne regnbueørreder, som der er rigtig mange af. Det er faunaforurening, så en opfordring herfra til at komme afsted for at gøre noget for naturen, mens man har det sjovt. De kæmper godt og kan fanges på alt incl. flue, spin og naturlig agn.

Knæk & bræk

Klaus