Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Endnu en flot bækørred til Erik

Hej alle,

Jeg modtog idag en fangstrapport fra Erik Walter Nielsen, der i år har fanget flere rigtig pæne bækørreder. Nu har han igen været dygtig/heldig.

Erik skriver:

Hej Klaus,
Der har ikke været det store at berette siden min seneste, store bækørred fra Holme Å. Jeg har været både ved Holtum Å og Holme Å siden, men kun med en enkel mindre, der kom i tasken. Nive Å og Usserød Å har jeg besøgt flere gange, men uden fangst af havørred. Dog har Usserød Å på én dag givet 2 gedder, hvoraf den mindste på omkring 40 cm blev udsat i søen helt oppe ved Kokkedal og den anden, der blev taget nedenfor Ullerødvej tæt på træbroen over åen, blev til fiskefrikadeller. Den var omkring 2 kilo og tog en Rapala ’ørred’ wobler. I Nive Å har jeg faktisk taget flere mindre bækørreder på omkring de 25 cm her i eftersommeren, men de er alle blevet genudsat.

Forgangne weekend var jeg på familiebesøg i Horsens, hvor min fætter og søster tog ud til et P&T-vand ved Ejstrupholm, hvor også Holtum Å løber gennem området, dog uden noget på land.

Men så er det jo godt, jeg har mit hemmelige sjællandske fiskevand Jeg har været der flere gange over sommeren, men der har være meget lidt vand i åen. Først her efter den våde sensommer er der kommet godt med vand.

Jeg havde inviteret en fiskeven, Hans Henrik, med i mandags. Vejret var jo flot, og der var masser af musvåger på træk, Hans mener, at han så omkring 75! Fiskeriet var igen fantastisk, og der var utroligt meget vand i åen. Da åen er 100% bredfast betyder det kun, at der er mere vand at fiske i. Vi havde begge kontakt med vel 8-12 fisk, med 4-5 på land hver. Vi skiftedes til at fiske fra pool til pool. Desværre knækkede jeg min stang, men så byttede vi bare med Hans’ stang. Mod slut var jeg atter utrolig heldig. Det blev nemlig til en flot bækørred han på hele 1,31 kg og 53 cm. Vi fiskede vel maksimalt 4 timer.
Helt utroligt med 3 store bækørreder på én sæson!

Med venlig hilsen

Erik Walter Nielsen

Mange tak for beretning til Erik og et stort tillykke med fangsten. Nej det må siges, at høre til sjældenhederne, at fange hele 3 store bækørreder indenfor et år.

Knæk & bræk

Klaus