Kategorier
Artikler Forsidenyt Nyheder Nyheder

Invitation til foreningens medlemmer om at deltage i elfiskeri i Esrum Å

Hej alle

Skulle der være nogle af foreningens medlemmer, der måtte have lyst til at deltage i det spændende elfiskeri, bliver der igen i år mulighed. Vi er nemlig via vort samarbejde med Esrum Ålaug og Fiskeringen inviteret med for anden gang. Det var rigtig spændende sidste år og de fisk vi fanger i Esrum Å er også dem, der i sidste ende skal levere ørreder til Usserød Å og Nivåen.

Elbefiskningen i Esrum Å bliver i år  afholdt i weekenden den 18.-19. november, og hvis der bliver brug for det, også weekenden efter (den 25.-26. november). De sidste par år er der ifølge Benny Østergaard fra Esrum Ålaug dog blevet fanget nok ørreder efter den første weekend, hvorfor vi kun satser på at være med her.

Vi starter kl. 10 begge dage, og er færdige midt på eftermiddagen. Udgangspunktet er Esrum Møllegård, hvor vi mødes og klargør grej og fordeles i bilerne, så der er så få biler som muligt.

Søndag den 26. november kl. 11 afholdes Store Strygedag på Møllegården, hvor alle er velkomne uden tilmelding. Man kan se ørrederne blive strøget, og der vil være pølser og noget at drikke til en billig penge.

Vi har i vores forening fået mulighed for at deltage med 6 personer pr. dag. Du skal derfor være hurtig, såfremt du vil med. Er du interesseret, så send en mail til undertegnede på klaus@vestergaard.mail.dk inden mandag den 13. november. I tilbagemeldingen må du gerne skrive, hvilken dag du kan deltage (den 18. og/eller den 19. november).

PS: Man behøver ikke at rende rundt i den kolde å i waders for at være med. Det er helt fint bare at kigge på og/eller evt. hjælpe med at få de store ørreder sikkert i baljerne.

Mvh
Klaus