Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Regnbuer fra Flueströmmen i Harasjömåla

Hej alle

I søndags besøgte undertegnede Fluestrømmen i Harasjömåla (Sverige) i et aldeles fantastisk og meget varmt vejr. Det medførte så også, at ørrederne skulle lures på en anden måde end sidst vi var der.

Det viste sig, at dagens metode var en særlig ”nymfe dappe” facon, der gav 6 af 7 regnbuer. Den sidste blev fanget på normal fluevis. Turarrangør Frederik var så ubeskeden (og dygtig!) at snuppe 5 stk, mens Carsten og undertegnede hver snuppede en enkelt.  Det kunne være blevet til en del flere på land til os alle, hvis ikke ørrederne havde været så pokkers stærke. Vi havde således kontakt til yderligere en håndfuld ørreder, der kæmpede sig af krogen (eller knækkede forfang..) i fighten.

Mange tak til Frederik for at have arrangeret endnu en super tur derover.

Knæk & bræk

Klaus