Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Sandartpremiere på Tissø med sidegevinster

Hej alle

Sandarten skulle lige have et forsøg i fredags på Tissø, da de nu igen må fanges efter fredningen i maj.

Det blev til 3 stk op til 3,3 kg, og så 5 sidegevinster i form af gedder op til ca. 5-6 kg. Meget glædeligt iøvrigt, at de fleste af disse (mindre gedder) ikke havde de samme sår fra bakterieinfektion, som gedderne i søen tidligere har været plaget af.

Alle fisk blev taget på dørg med diverse kunstagn, da jeg måtte kaste håndklædet i forhold til at skaffe agnfisk fredag formiddag. De har i år været ualmindeligt svære at fange, hvilket muligvis hænger sammen med en senere gydning end tidligere år. Det er iøvrigt ikke bare løgn, at det betaler sig at finde stimer med byttefisk. 4 af 5 gedder huggede indenfor et par timer i området omkring en megastime.

På billedet ses min sejlads i området samt udkanten af den store stime, som ekkoloddets signal flere gange ikke kunne skyde igennem for at nå bunden.

Knæk & bræk

Klaus