Kategorier
Artikler Forsidenyt Nyheder Nyheder

Juniorlederkursus 2016

Hej alle

Fik lige en melding fra Peter Fog Pedersen, der sammen med Marius Dam Jespersen og Rasmus Schandorff har været på Danmarks Sportsfiskerforbunds Juniorlederkursus i efterårsferien. Han skriver:

Så er vi hjemvendt efter en helt fantastisk uge over i det jyske. Det har været en uge med fiskesnak, venner, grejfremstiling og fisketure og en masse andet.

Vi har lært utrolig meget og fået en masse nye venner.

Fisk det fangede vi da også lidt af, idet det blev til 3 havørreder til Rasmus en på 32 cm, 37-38 cm og en rigtig flot en på 45 cm.

Han fik også en lille bækørred. Marius fik desværre kun en lille bækørred og jeg selv fik en havørred på 39 cm og en til på ca. det samme og så fik jeg en fin bækørred og en meget lille bækørred.

Så alt i alt en helt fantastisk uge som helt kan klart anbefales til andre juniorer.

Med venlig hilsen

Peter

Mange tak til Peter for beretningen. Peter fortæller også, at de alle tre er klar igen til næste års juniorlederkursus. Lidt mere info om kurset kan findes på nedenstående links:

http://www.sportsfiskeren.dk/danmarks-fedeste-fiskeuddannelse

http://sportsfiskeren.dk/kursets-opbygning

skema-fiske-1-2016

http://www.sportsfiskeren.dk/juniorlederkursus-2016-en-stor-succes

Flere af foreningens nuværende seniormedlemmer har været afsted på kurset for en del år siden, heriblandt undertegnede og Torben Kaas. Sidstnævnte har udover at fungere som juniorleder og kasserer igennem flere år i vores forening også nået at være instruktør på kurset.

Knæk & bræk

Klaus