Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Weekendtur til Mørrum

Hej alle

Weekenden 23.-25. september stod i Mørrums tegn. Undertegnede var for 14. gang arrangør for en flok entusiatiske lystfiskere, der alle ville opleve de smukke stræk af åen og ikke mindst have muligheden for en fight med de ofte store havørreder og laks. En meget lav vandføring havde gjort det endog meget svært, men det lykkedes dog Lars, at snuppe en flot hanlaks på 92 cm på en spinner.

img_3526

Efter et hurtigt billede røg den tilbage i sit rette element.

Vi fangede i løbet af weekenden en masse aborrer og en stak mindre gedder, men også en enkelt rimte på flue til David kunne noteres i fangstbogen.

David mistede dog også en 4 kilos ørred på fluestangen, så lidt action fik vi da. Mørrum er altid en oplevelse, og med til at gøre det ekstra spændende er de utroligt mange springende laks og ørreder. Har du ikke prøvet en tur til Mørrum kan det stærkt anbefales. Naturoplevelsen er nærmest turen værd.

Knæk & bræk

Klaus