Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder

Swedish Carp Challenge 2016 vundet af danskere for første gang nogensinde

Hej alle,

Claus Banholtz, der er en af foreningens skrappeste karpefiskere, deltog sammen med makkeren Anders Hansen i den prestigefyldte svenske karpekonkurrence Swedish Carp Challenge i den forløbne weekend. Det gik over al forventning, idet teamet fejede alle konkurrerende teams af banen og vandt det hele.

Sejren for team “Northern Baits 2” blev sikret ved at fange 2 karper på henholdsvis 10,13 og 11,57 kg med en samlet vægt på 21,7 kg. Begge blev fanget på agn fra Northern Baits, nærmere bestemt Blue Mussel boilies.

Konkurrencen blev afholdt i Sämsjön, der er på ca. 600 hektar og dermed lidt mindre end Furesøen. Det er en meget svær sø, og der blev samlet set kun fanget 6 karper af de 11 deltagende teams.

Som det blev nævnt på konkurrencens Facebook-side efterfølgende “..det var en och samma spott som gav båda fiskarna och det visar hur viktigt det är att man har koll på vad man gör!”

Et kæmpestort tillykke skal lyde til Claus & Anders, der allerede har meldt, at de stiller op igen til næste år for at forsøge at gentage succesen og give svenskerne baghjul på deres egen hjemmebane.

Knæk & bræk

Klaus