Kategorier
Fangstrapporter

Fin fluefanget regnbue fra åen

Hej alle,

Hermed en fangstrapport fra Joel, der er en af vore mange dagkortfiskere fra åen:

Kære lystfiskerforening,

Jeg var på besøg i Jeres å igår aftes sammen med et par kammerater. Vi prøvede med tørfluer og selvom vi fik kontakt med flere små fisk, nåede vi ikke at lande nogen.

Så besluttede jeg mig for at prøve et sted mellem jernbanen og Usserød Å-udløbet, hvor jeg mistede en god fisk i sidste uge. Jeg kom til pladsen og kastede præcis samme sted og med den samme flue som sidste uge og lige pludselig var der fisk på. Den løb voldsomt nedstrøms og tæt på egen bred, og da den sprang fri af vandet for første gang kunne jeg se, at det drejede sig om en fin regnbue. Efter et spring til var min line pludselig slap og jeg troede at jeg havde mistet den igen. Jeg skyndte mig at tage linen ind og da jeg var klar til at give op, opdagede jeg, at den stadig var på, men stod meget tæt på mig. Flere udløb nedstrøms og flere spring fulgte, og efter en kort, men meget spændende fight, hjalp en af mine venner mig med at håndlande den.

Det blev en fin regnbue på 45 cm og 1.040 gram, og pga. dens art besluttede jeg mig for at tage den med hjem.

Knæk og bræk

Joel Gonzalez

Mange tak til Joel for fangstrapporten. Herligt at der trods ultra lav vandstand fortsat kan fanges fisk dernede.

K&B

Klaus