Kategorier
Fangstrapporter

Ask på eventyr – Dag 3

Hej alle,

Så får I lige en update mere fra Ask. Han giver den virkelig gas: 

Hej igen… 

Nu er det totalt havblik, så vi har lige haft en fantastisk 3. dag på havet. 

Vi startede ved Mjøsunbruan, hvor vi tænkte der kunne være hot efter havkat. Der tog vi fejl – Vi fik blot en enkelt – til undertegnede – i kattegat størrelse, omkring 2,5 kg. Til gengæld var det nu blevet min tur til at fange en flynder  – blot 0,5 cm større end den Hans fik igår, altså 92,5 cm, men de giver altså stadig en helt fantastisk fight!

Herefter kom der småsej på ekkolodet, og i dem var der en bunke fine jagende torsk op til 10,2 kilo til Hans

Vi sluttede af med at se om der fandtes rødfisk i området. Det gjorde der i den grad. På to ud af fire testede pladser fandt vi dem, og det endda kun 2-3 mil fra campen. Fine fisk optil 2,2 kilo kom der op fra 180 meters dybde – Ganske hyggeligt fiskeri:)
Det var alt for idag.
 
Knæk og Bræk
 
Ask