Kategorier
Fangstrapporter

Når en havfisker stikker på søen..

Hej alle

Fra Ask Peter Futtrup har jeg modtaget nedenstående fangstrapport fra gårsdagens tur:

Jeg har gennem længere tid plaget Klaus Vestergaard om en tur på Esrum sø, for at finde ud af hvad det der ferskvandsfiskeri egentlig handlede om, og i dag skulle det være. 

Vi mødtes ved 10-tiden hvor Klaus som en ægte guide havde gjort båden klar. Jeg blev lidt overrasket over mængden af grej, der skal til for en 5 timers tur på en sø, men afsted kom vi, og inden vi havde nået at sætte anden stang, var der bud efter gummiørreden. Klaus får den landet, og så troede vi det blev vildt, men herefter er der heeeeelt dødt i lang tid, før jeg får et hug af en 3-kilos gedde. Min første Esrum-gedde, PR, YES! Foto, vægt,  heeele pivetøjet, eller…. nej… Klaus genudsatte den smukt i vandet, før jeg fik set den – Den var slet ikke stor nok til at fortjene et billede;-) 

Vi fiskede videre med højt humør og troen på det, da vi til allersidst får et dobbelthug. Klaus får en smukt tegnet fisk uden skader på 5,85 kilo.

Min gedde er minsandten endnu større! 8,05 kilo og 106 cm.

En vild fisk og således slutter en fantastisk hyggelig dag med Klaus’ vise ord: “From Zero to Hero”! 

Et gigantisk tak til Klaus for at indføre mig i denne fagre nye verden:) 

Venlig Hilsen 

Ask Peter Futtrup

Selv tak til Ask for en rigtig god tur. Det var en fornøjelse at vise ham nogle af søfiskeriets facetter og herligt at han ovenikøbet fik sig en så pæn PR-gedde på sin jomfrutur. Begge gedder er naturligvis tilmeldt Esrum Open, hvor vores forening ikke indtil videre har gjort det lige så godt som sidste år. Vi er dog en håndfuld, der vil give det en skalle her på det sidste, så mon ikke, at det bliver til et par gedder og/eller aborrer mere inden nytår, hvis altså vi slipper for is.

Knæk & bræk

Klaus