Kategorier
Ånyheder

Opgangsørreder spottet + flagermus-attack

Hej alle

Jeg talte forleden med Christian Lohmann, som ofte går ture og fisker i åen i de mørke timer. Han har nu set de første opgængere. De er dog ikke blandt de største, men i størrelse 50-60 cm.

Han er ikke den eneste, der har været dernede, idet jeg fik følgende melding fra Peter Lottrup i forgårs efter, at jeg dagen før havde talt med ham om et par gode standpladser ved lav vandstand:

Hej Klaus

Var ved åen i 20 min. Der står en pæn fisk, men det var sgu en klam fornøjelse. Åen lugter, fik 32 myggestik og til slut viklede en flagermus sig ind i linen. Mens den kæmpede for at komme fri, sværmede “familien” om mig og jeg måtte kappe linen og løbe væk. ØV. Ser du en line 50-100 meter nedstrøms “…”, så fjern den venligst.

Vh

Peter

Tak til Christian & Peter for updates og beretning. Jep, åen lugter, men det er desværre altid sådan ved sommertide. Jeg glæder mig til mere vand i åen, for så skal lugten nok blive reduceret, og ørrederne kommer i hugget. Snyd ikke dig selv for en tur i de mørke timer, men husk pandelampen og en makker og ikke mindst, pas på dernede. Det er meget nemt at træde forkert, hvilket ikke er sjovt, især ikke når man er alene og måske er faldet i åen..

Knæk & bræk

Klaus