Kategorier
Fangstrapporter

Hoves største spejlkarpe “Go get lost” fanget af Joachim

Hej alle

Så kom der lige en stribe rapporter fra Joachim, der nyder sommerferien med sit fiskegrej:

Hej Klaus

Så kommer der lidt fangster. Som vi snakkede om; hvis jeg skal ende med at slå Claus Banholtz i Årets fisker-konkurrencen bliver det på artsdiversiteten og ikke størrelsen af fiskene. Med disse ord vil jeg gerne tilmelde 3 makreller på 24, 25 og 30 cm, med vægtene 180, 180 og 300 gram. Fiskene blev fanget på Øresund. På samme tur fik jeg en skrubbe på 700 gram og hele 35 cm, hvilket er lidt af en forbedring i forhold til de andre jeg tidligere tilmeldte 🙂 Den må gerne komme med i regnearket.

Herudover var jeg forleden taget ud efter sudere i De Gamle Lergrave. Jeg fik 7 sudere og 2 brasen på et par timer. Fiskede først flåd, men gik over til quivertip og feeder da det blæste op. Jeg ønsker at tilmelde en brasen på 2,4 kg til konkurrencen!

Så havde jeg en tur til Hove som lige indtil de sidste afgørende minutter tegnede til at blive en af de mindre mindeværdige. Om tirsdagen havde jeg – efter at det første tackle havde været halvandet minut i vandet – fanget den første karpe på 7,1 kg.

Derefter havde fiskeriet været tyndt. Dog fik jeg onsdag, da vi var ved at pakke sammen et godt run. Fisken gik tungt og tog godt med line af hjulet. Et kvarter skulle der til før fisken var i nettet og den så bekendt ud. Det viste sig at være søens største, en spejlkarpe døbt “Go-get-lost”.

Vægten sagde 12,2 kg og en folkeskare havde nu samlet sig omkring afkrogningsmåtten for at tage billeder. Så én på opleveren fik jeg alligevel 🙂

Vi tales ved.

Joachim Fabricius

Stort tillykke til Joachim med de fine fangster og gode billeder. Han har nu lagt sig suverænt i spidsen af Årets fisker konkurrencen foran Claus Banholtz og undertegnede. Claus Banholtz plejer dog at rykke i sommerferien, så vi må se, hvad han får fanget. Jeg selv har været en uge ved Vejby Strand og har der på et par morgenture fået hornfisk, fjæsing og makreller, men desværre ingen havørreder.

Knæk & bræk

Klaus