Kategorier
Fangstrapporter

Ny PR-gedde til Joachim fra Esrum Sø

Hej alle

Der gik ikke ret længe førend Joachim sendte mig en ny fangstrapport:

Hej Klaus

Noget tyder på at jeg nu endelig har knækket koden til Esrum Sø. Jeg fiskede idag to timer med min far på søen, da jeg lige skulle afprøve nogle af woblerne fra www.wobleren.dk.. Skulle lige tjekke kvaliteten osv.

Lige før et stort regnskyl passerede os fik jeg et godt hug på 4,5 meter vand ved Nødebosiden. Fisken fightede ikke specielt godt, men den var alligevel svær at få i land, da vinden førte os hastigt væk fra fisken, som kom til syne i overfladen et par meter væk fra båden. I nettet med madammen og videre i vejeslyngen. Med denne fratrukket vejede den 7,6 kg – En forbedring af min forhenværende PR med 2,1 kg! Et par billeder blev skudt, og ud kom gedden igen.

 

 

Vild jubel selvom regnen nu væltede ned. Vinden var desuden taget til, så vi vendte snuden hjemad med det samme! Den tilmeldes naturligvis konkurrencen!

Vh

Joachim

Stort tillykke herfra. Mon ikke vi nu får flere gode fisk fra Joachim i de næste par måneder.