Kategorier
Fangstrapporter

Simons Put & Take rykker p.t.

Hej alle

Fik lige en hilsen fra Claus Banholtz:

Hej Klaus

Havde hørt meget positivt om Simons Put & Take og det skulle selvfølgelig prøves.

Jeg tænkte, at det måtte hellere være nu, inden feriefiskerne i efterårsferien får tømt søen for fisk. Han slipper nemlig ikke flere store fisk (3-6kg) ud resten af året 🙁

De første par timer skete der ikke noget. Jeg fik kun en lille en på ca 2 kg. Derfor måtte jeg bryde mit hoved for at finde løsningen på fiskeriet. Løsningen blev, at jeg hev en af mine gamle tricks fem af tasken (bombarda + hvid jig).

De næste par timers fiskeri blev meget underholdende, idet jeg fik 5 fisk med største på 4,7 kg, som iøvrigt gav en fin fight 🙂

Størrelsen på de fangne regnbuer:

4,7 kg 
3,9 kg 
3,7 kg 
2,8 kg 
2,5 kg 
2,0 kg

En underholdende dag som jeg håber at andre også kan nå, inden han stopper med at slippe store fisk ud i efterårsferien i uge 42

PS: Husk også der er fri fangst på alle kort frem til 16/10 2011 

Mvh Claus Banholtz

Tillykke til Claus med de fine fangster. Han har ikke overraskende lagt sig suverænt i spidsen for foreningens “Årets fisker” konkurrence, hvor han nu har 313 point. På andenpladsen ligger fangstredaktøren med 220 point, mens trediepladsen indtages af Joachim Fabricius med 112 point. Kim har desværre ikke haft tid til at lægge listen på hjemmesiden, men vær sikker på, at den holdes ajour af undertegnede.

Knæk & bræk

Klaus