Kategorier
Fangstrapporter

Sommerferiefangster – Update pr. 30. juli 2010

Hej igen

Siden sidst har Peter Silberg været ude at natfiske efter ål og brasen i lergravene. Brasen blev det ikke til i første omgang, men overnatningen udmøntede sig dog i en flot 1,1 kilos ål. På en tur et par dage efter fik Peter en brasen på 1,950 kg og en rudskalle på 310 g.

Thomas Jeppesen & Claus Banholtz har også været ude efter brasen i sommerferien. Claus har skrevet følgende:

“Så har Thomas og jeg været ude efter brasen i et nyt brasenvand – efter et par mislykkede karpedage, hvor vi trak en lang 0-bon.

Vi ankom til søen sent onsdag eftermiddag, og fodrede helt vildt for at få fiskene på pladsen. Efter et par timer fik vi dem lokket til , men de var svære at få til at hugge, men det lykkedes alligevel 3 gange den aften.

Thomas fik 

Brasen 3,850 kg 61 cm

Jeg fik:

Brasen 3,950 kg 63 cm

Brasen 4,000 kg 63 cm

Vi så større fisk så vi vender tilbage igen og fanger dem over 5 kg 🙂 Billede følger senere”.

Stort tillykke med de store plader herfra – Glæder mig til at få billedet på hjemmesiden.

Undertegnede har været i sommerhus ved Vejby Strand og fik der den første morgen en fin havørred på 49 cm og 1,25 kg på en tobisfarvet fladbuk.

En del hornfisk, heriblandt en pæn en på 650 g og 77 cm samt en del fjæsinger er det også blevet til, mens multerne har glimret ved deres fravær. De plejer ellers altid at kunne spottes fra skrænterne over sandbunden. En overraskende fangst blev det også til i løbet af de 14 dage i sommerhuset, idet jeg længst ude i et kast fik et godt hug efterfulgt af et underligt sitrende udløb. Det næste øjeblik fulgte den med ind, og jeg var sikker på, at det hverken var en hornfisk eller en havørred. Måske en havbars, da jeg havde hørt om, at de også kunne fanges på nordkysten. Ingen af delene var det, for da jeg havde den tæt på, så jeg at det var en ganske pæn makrel. Ind kom den, og blev straks vejet til 550 g.

 

Point i årets fisker konkurrencen er opdateret, og til orientering ligger Peter Silberg p.t. solidt i spidsen, efterfulgt af undertegnede og Claus Banholz.

Jeg ser frem til mange flere fangstrapporter.

Knæk og bræk

Klaus