Kategorier
Fangstrapporter

Augustfangster af NÅL-medlemmer

Hej alle

Det er efterhånden lidt tid siden seneste opdatering, da der har ikke har været tilmeldt så mange fangster.

Peter Silberg har dog været en tur på molen ved Nordhavnen i Helsingør, og der snuppet 3 makreller omkring halvkiloet på pirk med makrelforfang, og en enkelt lille skrubbe på bundsnøre. Han har også været et smut i åen, der i august er løbet over sine bredder flere gange (vilde billeder af dette kan studeres på NÅL-medlem Niels Hollers hjemmeside (tjek hans Picasa-album)! Peter Silberg fik trods oversvømmelserne i åen en fin opgænger på 1,8 kg på en flydende Rapala.

Andre medlemmer har også været i åen i løbet af august, heriblandt Peter Lottrup, som var så heldig/dygtig at snuppe 2 superfisk på 3,75 og 3,8 kg indenfor samme uge.

Den ene på spin og den anden på flue. Sådan!!

Undertegnede har også været dernede, og udover et par gedder, gav det også en meget flot hunfisk på lige knap 3 kg på en lille Mepps med røde prikker på spinnerbladet. Der skal “arbejdes” for fiskene, og et godt råd er, at liste afsted som en indianer langs åen, og gerne tage de mørke timer i brug.

Knæk & bræk

Klaus