Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Premieregedder og en sandart

Hej alle,

Geddepremieren foregik for mit vedkommende på en af de større sjællandske søer i frisk til hård vind. Det blev til 15 gedder og en sandart.

Der var et godt gennemsnit på gedderne, heraf 5 over 90 cm og de største på 102 cm og 106 cm. Sidstnævnte vejede 7,75 kg og tilmeldes årets fisker konkurrencen. Sandarten, der ikke vidste, at den var fredet, målte 75 cm og var fuld af rogn.

Bemærk bidmærkerne, som enten må stamme fra dens unge år eller fra en mega gedde. Alle fisk blev taget på agnfisk, der i den pågældende sø næsten altid udfisker kunstagn. Inden jeg sejlede ind forsøgte jeg et par timer med jerkbait, men havde ikke et eneste hug eller en følger. Dette bekræftede mig bare i min lommefilosofi.

Knæk & bræk

Klaus