Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

12-kilos gedde til Niels

Hej alle,

Niels Gods Jørgensen var også ude 1. maj efter gedder og det gik vist ganske godt.

Niels skriver:

Ja så blev det 1. maj og gedderne skulle lige have et skud inden de får sommerfred fra mig . Dagen startede tidligt kl 6.30 på søen. Allerede ved udsætning af den første skalle var der hug, og op kom der en fin gedde på ca. 3 kg. Hurtig afkogning udenbords og ny skalle på. Halvanden time senere og efter 3 gedder ved båden samt 5-6 missede hug, fik jeg kroget en rigtig tung fisk. En vild fight kunne begynde og ca. 15-20 minutter senere kunne jeg lave et solidt gællegreb og hale den mest massive gedde ind i båden som jeg nogensinde har fanget. Et hurtigt billede og vejning og måling på stangen. Målene sagde 108 cm og vægten svingede mellem 12,1 og 11,8 kg. Herefter blev den hurtigt genudsat. Dette var årsagen til det lidt dårlige billede. Gedden på 11,8 kg tilmeldes årets fisker konkurrencen.

Kæmpe tillykke med den massive gedde, der er et godt bud på en vinderfisk i geddekategorien. Vildt at den vejede så meget i forhold til længden, men man må bare erkende, at der kan være stor forskel på hvordan gedder er bygget.

Knæk & bræk

Klaus