Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Å-premieren 1. marts

Hej alle,

Fredag den 1. marts var der å-premiere i Nivå og Usserød Å efter den lange fredning. Traditionen tro var der flere medlemmer afsted for at se om der skulle være nogle hugvillige havørreder.

Vores juniorledere Marius Dam Jespersen og Peter Fog Pedersen var afsted hele dagen og de kunne konstatere, at der bestemt var fisk. Det blev således til flere fine havørreder, der alle blev genudsat efter et hurtigt billede. Største havørred var en flot, næsten blank fisk på 68 cm til Marius. Peter fik også fine havørreder, med største på lige over 60 cm.

Bedste agn på dagen var spinnere fisket opstrøms. En teknik, der bestemt ikke er dum, når man skal fiske dybt i nogle af åens dybere partier, hvor de store havørreder foretrækker at gemme sig. Jeg selv nåede et par timer, hvor det blev til en enkelt nedgænger på 58 cm i Nivåen.

Knæk & bræk

Klaus