Kategorier
Artikler Forsidenyt Nyheder Nyheder

Miraculix og Hannah er begge klar til nye fiskeoplevelser

Hej alle,

Vi har den seneste måneds tid været ramt af at både Miraculix i Nivå Havn og Hannah i Sørup Havn har været på værft for at få ordnet deres motorer. Drønærgerligt, men nu er der heldigvis gode nyheder, idet de begge er på plads i deres respektive havne klar til booking.

Bådinspektør Ion Hoe Nielsen klarede Miraculix, hvilket indebar hjælp fra vor nabo i Nivå Havn til at bugsere den hen til kranen, og derefter hjælp fra havnens personale til at få løftet den på trailer. Kørsel med Miraculix på trailer hjalp Oliver Schaeffer og undertegnede med.

Nedenfor et par billeder fra projektet, som det vel godt kan betegnes som.

Bådinspektørerne for Hannah i Sørup Havn Emil Hansson og Emil Hejberg melder også Hannah klar til booking. Det tog lidt længere tid end beregnet, men så er bakgearet også blevet ordnet. Se at komme afsted på Esrum Sø. Der er gode muligheder netop nu for at få en af de helt store aborrer på krogen.

En kæmpe tak til alle der har hjulpet med projekterne.

Knæk & bræk

Klaus