Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Multe til Henrik

Hej alle,

Vi er nogle stykker i foreningen, der har multer meget højt på ønskelisten. En af dem er Henrik Qvirin Reiter, der efterhånden har fanget en del, selvom det – også for ham – er blevet markant sværere de senere år.

Henrik beretter:

Årets obligatoriske multe blev idag en realitet da denne bandit kastede sig over brødet tæt på land. Fighten skuffede ikke og adrenalinen pumpede! 54 cm og 2,2 kg. Så blev det alligevel sommer i Danmark.

Stort tillykke med en sjælden fangst, der naturligvis tilmeldt årets fisker konkurrencen. Ærgerligt, at der ikke længere er så mange af de tyklæbede multer tilbage danske farvande. Vi må jo så se om vi i stedet kan fange de tyndlæbede multer, hvor bestanden er stigende.

Knæk & bræk

Klaus