Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Jagten på sommerhavørred på nye jagtmarker

Hej alle,

Frank Rosengaard har været en tur på Kronborg-pynten og der var fisk, men ikke lige den art han havde regnet med.

Frank skriver:

I jagten efter en sommerhavørred begav jeg mig onsdag aften til Kronborgpynten. Desværre var den heller ikke til at opdrive der, men jeg fik til gengæld to bifangster, som gav to nye arter på CV’et. En lille fjæsing der hurtigt røg ud igen og en makrel på 37 cm og 450 gram.

Sidstnævnte tilmeldes årets fisker konkurrencen. Fjæsingen og torpedofisken blev begge taget på Westins gennemløber D360 i farven green headlight.

Tillykke med fangsten – selvom det ikke lige blev til en havørred i denne omgang. Makreller er nu også ganske underholdende, mens man godt kan undvære fjæsingerne, som der er utroligt mange af på nordkysen i øjeblikket. Pas på dens pig på ryggen.

Knæk & bræk

Klaus