Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Medekonkurrencen 2023

Hej alle,

Foreningens årlige medekonkurrence i De Gamle Lergrave blev afholdt i weekenden, og der blev i den grad fisket igennem af de mange deltagere. Vinder af konkurrencen blev Peter Møller, der bl.a. fangede en flot PR-brasen på 4,85 kg.

Joachim Fabricius var igen tovholder og han har traditonen tro leveret et fyldigt referat:

Det er nok ikke gået manges næse forbi, men medekonkurrencen blev afviklet i bedste stil. Vinderen blev Peter Møller der udover PR-brasen snuppede sudere på henholdsvis 2,8 kg og 2,35 kg.

Efter ham blev det Claus Banholtz, der sjovt nok aldrig har været på tavlen til en medekonkurrence før! En brasen på 5,75 kg og en suder på 2,9 kg var blandt de fangster Claus brillierede med.

På tredjepladsen blev det Niels Holler, der bl.a. kunne mønstre en brasen på 4,2 kg.

På fjerdepladsen kom Emil Hansson med en flot mørk suder på 3,5 kg.

Jens Hansen tog femtepladsen med den nok mest spektakulære fangst, idet han fangede noget så sjældent som en guldfisk (den farvede variant af en sølvkarusse) over 2 kilo! Smuk gammel fisk som en eller anden med en havedam har sat ud for mange år siden.

Ellers må det bare siges at have været to rigtig hyggelige dage. Kl. 18 lørdag stod den på fælles pizzaspisning, som blev afviklet med lynets hast, da det virkelig kriblede i alles fingre for at komme i gang.

Derefter tog regnen periodevist over, og alle der fisker medefisk ved at et vejrskift ikke nødvendigvis betyder godt fiskeri. Medefiskeri er bedst efter længere tids stabilt vejr, og derfor førte den front som gled ind over landet nok også til de noget sparsomme hug.

Men der var gang i søen og næsten fuldt hus i Svanesøen, hvor folk fiskede natten igennem på samtlige pladser stort set. Og for enkelte var der også tid til snak og røverhistorier inden vi mødtes søndag klokken 12.30 til præmieoverrækkelse.

Så alt i alt to super dage, med vidunderligt selskab, fornuftigt fremmøde, men relativt sparsomme fangster i forhold til søernes indhold af flotte medefisk.

Vi gentager succesen til næste år.

Fiskehilsner

Joachim

Tusind tak til Joachim for en yderst velgennemført konkurrence – med alt hvad det indebar af teasere, sneglekamp om pladser og selve arrangementet. Jeg glæder mig allerede til næste år, hvor jeg nok skal satse på en anden plads og ikke mindst have stangspidserne under vand i de mørkeste timer, da jeg blev holdt vågen af flagermus, der konstant fløj ind i linerne og fik aktiveret mine bidmeldere, så det bimlede og bamlede samt gav et lyshav af den anden verden..

Knæk & bræk

Klaus