Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Øresundstur med Miraculix

Hej alle,

Efter at Miraculix er blevet søsat og på plads i Nivå Havn har den været en del ude at sejle. Senest har Joachim Fabricius været afsted sammen med Lars Romby Nielsen, Asbjørn & Carl.

Joachim fortæller:

Skøn dag på sundet med Lars, Asbjørn og Carl. Vi havde lavet en lille konkurrence om, hvem der gik hjem med den bedste fangst, men desværre stod det lidt sløjt til med fiskeriet. Efter først at have indtaget fornuftige mængder kringle, kaffe og Gammel Dansk stod den på wobler-træk ud for Humlebæk. Desværre uden det store resultat. Taktikken blev lagt om, men først skulle Asbjørn lige vise os andre, hvordan man brygger barista-kaffe ude på sundet. Filter, tragt og kop blev fundet frem og alle holdt vejret i spænding, da Asbjørn antiklimaktisk kunne konkludere, at han havde glemt kaffen derhjemme.

Nå, men ud på 10 meter gik turen med Gulp og hornfiskestykker. Her lykkedes det at lande et par enkelte flade – herunder dagens vinderfisk. En fin ising på 400 gram til undertegnede samt en fin makrel på 550 gram til Lars. Lidt over middag søgte vi tilbage mod havnen i det skønneste majvejr.

Ønskes tilmeldt årets fisker konkurrencen:

Lars Romby: Makrel 550 gram.

Joachim: Skrubbe 350 og ising 400 gram.

Tak for en god dag !

Mange tak til Joachim for beretning og tillykke med fangsterne.

Knæk & bræk

Klaus