Kategorier
Artikler Fangstrapporter Fangstrapporter Forsidenyt Nyheder Nyheder

Årets første karpe til Claus

Hej alle,

Claus Banholtz må have haft karpefeber, da han på trods af, at vi skriver primo februar måned, alligevel har været afsted.

Claus skriver:

Efter et par timers fiskeri kørte min højre stang stille derud af i et fast træk. Jeg gav et let modhug, og så der var kontakt med fisken. Efter et par hurtige og lange udløb gled den stille over netkanten, og årets første fisk lå på måtten. Der er altid noget ved årets første fisk, hvor størrelse og alt muligt andet intet betyder. Så er er året nemlig skudt igang. Den dejlige vinterskæller på 9 kg kunne ikke modstå en gul Piña Dumbell boillie fra Vitalbaits.

Stort tillykke med fangsten, der naturligvis også er tilmeldt årets fisker konkurrencen.

Knæk & bræk

Klaus